loading

A WEBÁRUHÁZ TULAJDONOSTÓL ELADÓ, DOMAIN NÉVVEL EGYÜTT!
ÉRDEKLŐDNI: ITT

banner-categorybanner-category

Biztonsági kamera rendszerek

Kamera rendszerek kategóriában kiváló minőségű és felbontású általunk összeállított analóg biztonsági kamera rendszerek találhatóak.

D1 rögzítési felbontású kamera rendszer, felhasználóbarát telepítésre előkészített! Legtöbb kamera rendszer mindent tartalmaz, ami a telepítéshez szükséges,magyar kezelőfelület,egyszerű szerelés!

Alkalmazási területük:

Éjjellátó biztonsági kamera rendszer,kültéri biztonsági  kamera, beltéri biztonsági  kamera,boltok,irodák,szállodák,stb vagyonvédelmére ajánlott biztonsági  kamera rendszerek.

Jó ha tudod:

Térfigyelő kamera csak a saját tulajdonban álló ingatlan megfigyelésére telepíthető, és az ingatlan bejáratánál egyértelmű felhívást kell elhelyezni, mely jelzi annak meglétét. Magánszemély közterületet (járda, tér, stb.) nem tarthat megfigyelés alatt, arra csak a külön jogszabályban felhatalmazott szervezetek (rendőrség, közterület-felügyelet) jogosultak.

A szakemberek egybehangzó véleménye, hogy a nagy áruházláncok által kínált szettek általában nem nyújtanak megfelelő minőséget, és az esetlegesen vonzó ár nem minden esetben hozza meg az elvárt eredményt. A jogszabályban foglalt garanciaidő ellenőrzése, a magyar nyelvű kezelőfelületek megléte a későbbiek során sok apró bosszúságtól és esetleges utánajárástól óvhat meg bennünket.

Fontos információ!

Több áruházlánc kínálatában találhatunk ezer forintos nagyságrendben állkamerákat. Ezek külsőre a megkülönböztethetetlenségig hasonlítanak az eredetire, sőt mi több, a forgalmazók külön, hangsúlyozottan feltüntetik, hogy még villogó LED-del és mozgásérzékelővel is rendelkeznek. Nos, ennek is ketten örülnek: egyrészt a vevő, aki ezen fellelkesülve rögvest megveszi azt, másrészt maga a betörő, aki viszont tisztában van azzal a nem elhanyagolható ténnyel, hogy igazi kamerán sem villogó LED, sem pedig mozgásérzékelő nincsen…

Összehasonlítás

Tételek: 1 - 1 / 1 (1 oldal)