Hogyan vásárolhatok

Webshop - hogyan vásárolhatok

A regisztrációra nincs szükség ahhoz, hogy vásárolni tudjon áruházunkban. Vásárláskor egyúttal a hírlevélre is feliratkozhat, így sok hasznos információhoz és érdekességhez is hozzájut.

A termékeket a bal oldali navigációs menük segítségével, a kiválasztott kategóriára kattintva érheti el. A termékre kattintva a termék adatlapja jelenik meg, mely a termék részletes leírását tartalmazza. A képen tud nagyítani.

Ha szeretné megvásárolni a terméket, akkor kattintson a kosár ikonra.

Ekkor a „KOSÁR“ ponthoz lép tovább. Itt leellenőrizheti a rendelése helyességét, különös tekintettel az árakra és a mennyiségekre. Ha változtatni szeretne, megteheti, de ilyenkor feltétlenül kattintson a „részösszeg frissítése“ gombra. A „vásárlás folytatása“ gombbal lehetősége van visszalépni a termékoldalra.

A „fizetés“ gombbal a “Fizetés (rendelés véglegesítése)” ponthoz jut. Itt először a számlázási és szállítási címet ellenőrizheti, majd válasszon, hogy a terméket személyesen vagy csomagküldő szolgálat kézbesítésével szeretné átvenni.

Lehetőséget biztosítunk a megvásárolt termék személyes átvételére is átvételi pontunkon (Budapest 1171. Fehértemplom u.4 "Kizárólag előre egyeztetett időpontban")!

A megvásárolt termékeket futárral juttatjuk el a megrendelőink felé. A mindenkori szállítási díjakról a "Szállítási információk" menüpontban is tájékozódhat. 

A “rendelés elküldése” gombra kattintva a rendelése aktívvá válik.

A rendelésről e-mail-en visszaigazolást küldünk. A termékek szállításáról a “Szállítási információk” pontban tájékozódhat.

Amennyiben a webáruházban hiba vagy hiányosság lép fel a termékeknél vagy az áraknál, fenntartjuk a jogot a korrekcióra. Ilyen esetben a hiba felismerése illetve módosítása után azonnal tájékoztatjuk az új adatokról. Ezt követően kérjük, hogy rendelését még egyszer erősítse meg vagy lehetőség van arra, hogy elálljon a rendeléstől.